top of page

Bruidsfotografie

Een van de dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen is bruiloften fotograferen. Er hangt altijd een goede sfeer, mensen zien er op hun best uit en er worden prachtige locaties aangedaan, welke voor deze dag uiteraard nog eens extra mooi zijn aangekleed. Trouwen is één van de belangrijkste momenten in je leven en het is even belangrijk om deze momenten goed en mooi vast te leggen. Het is dan ook een eer om er op deze mooie dag bij te mogen zijn en om het bruidspaar prachtige herinneringen te mogen geven. Om bruiloften mooi en goed vast te leggen ben je naar mijn idee nooit uitgeleerd. Vandaar dat ik de laatste tijd een aantal workshops heb gevolgd, waaronder één bij Bertina Barlett van Bemindfotografie. Een ontzettend leuke en vooral leerzame workshop. We hadden die dag een prachtig bruidspaar wat voor ons model wilde staan. Het paar was zelf net getrouwd en de liefde spatte er vanaf. Ondanks dat het best koud was en het soms met bakken uit de lucht kwam bleef het bruidspaar heel geduldig en geconcentreerd. Na de workshop zat ik vol met ideeën. Ik heb een hele hoop inspiratie en nieuwe kennis opgedaan voor het komende seizoen. Laat alle bruiloften maar komen!

 

#bruiloft #bruidsfotografie #fotografie #bruidsreportage

bottom of page