top of page

Nieuwe website online!

Het heeft even wat tijd gekost, maar eindelijk is het dan zover. Mijn nieuwe website is online!

De website geeft een goed beeld van de sfeer die ik creëer tijdens een fotoshoot en van de stijl die bij mij past als fotograaf. Elke fotograaf heeft een eigen stijl. Let als klant hierop of deze stijl bij jou past. Ik houd erg van stoere, ruwe beelden, maar anderzijds ook van romantische beelden zoals bij bruiloften. Dit is terug te zien aan de beelden op mijn website. Je vindt op mijn website veel informatie over de verschillende foto-shoots die je bij mij kunt boeken.

Ook is er een kopje ' Vrij Werk' te zien. Ik onderneem graag vrije projecten waarin ik zelf een plan uitwerk, of bedenk een leuk project met een collega fotograaf om zo weer nieuwe inspiratie op te doen. Op deze manier blijf ik mezelf uitdagen om nieuwe dingen uit te proberen, en blijf ik mezelf ontwikkelen.

En ik ben dus begonnen met bloggen, waarvan dit mijn eerste blog is! Hiermee wil ik jullie op de hoogte houden van wat ik allemaal doe en wat mij bezig houdt. Ik ben niet zo'n ster in schrijven maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om te lezen wat ik allemaal doe.

Heel veel kijk plezier en Ik hoor graag wat jullie van de nieuwe website en mijn blogs vinden!

#fotografie #bruidsfotografie #gezinsshoot #zwangerschapsfotografie #newborn #fotograaf #fotoshoot #portretten

bottom of page