top of page

Days at Home Reportage

WAUW, WAUW, WAUW! Wat is dit ontzettend gaaf en leuk om te doen!

In juli had ik een try-out voor een portfolio-shoot op Facebook geplaatst en daar heb ik onwijs veel reacties op gekregen! Verrast en erg blij dat er zoveel animo voor is!

Op 24 september ben ik een halve dag bij de familie Klijn geweest om hun gezin op beeld vast te leggen. Om 07.30 kwam ik bij Angelo en Esther aan om als eerste kennis te maken. De kinderen lagen nog lekker in bed dus we hebben eerst beneden aan de keuken tafel een kop koffie gedronken.

Toen kwamen de kids naar beneden en ging Angelo verse broodjes en croissantjes halen. Dit doen zij iedere zaterdag. Ondertussen maakte ik kennis met Joep, Olivia en Lotte en heb een spelletje met ze gespeeld. Toen Angelo terug kwam zijn we aan tafel gaan zitten en hebben we heerlijk ontbeten. Halverwege het ontbijt ben ik van tafel gegaan en ben ik gaan fotograferen. Ik vind het altijd belangrijk om eerst aan elkaar te wennen en pas daarna foto's te gaan maken.

Na het ontbijt gingen Joep, Olivia en Lotte spelen in de woonkamer. Ik ben er gewoon tussen gaan zitten en was onderdeel van het gezin. Zo leuk om te zien dat kinderen je heel snel accepteren en je er dan ook gewoon bij hoort. Het was een heerlijk relaxte zaterdagochtend. Het was fantastisch weer dus toen de kleine Lotte nog even ging slapen, heeft iedereen zich aangekleed en zijn we voor het huis aan de picknicktafel gaan zitten. Joep en Olivia kregen een tatoeage van papa met speciaal daarvoor bestemde stiften. Nadat Lotte haar slaapje had gedaan, zijn we door de prachtige buurt van het dorpje Engelen gaan wandelen. Joep en Olivia op hun step voor ons uit en kleine Lotte in de kinderwagen. Na de speeltuin was het voor mij tijd om weer naar huis te gaan. Met een voldaan gevoel ben ik terug naar huis gereden. In de auto dacht ik de hele weg terug: “Hier word ik blij van, dit ga ik vaker doen!”

Hierboven een kleine selectie foto's van die dag.


bottom of page