top of page

Days at Home Reportage - Familie van den Berg

In december mocht ik een halve dag meelopen met het gezin van Jade en Ingo. Deze keer kwam ik in de middag en ben gebleven totdat de kinderen op bed lagen. Een lekker druk maar vooral gezellig gezin met 3 kinderen Christof, Serre en Rohan. Het was slecht weer die dag dus hebben we de hele middag spelletjes gedaan en een kasteel gebouwd. Jade had boerenkool gemaakt dus hebben we gezellig met z'n allen aan de tafel gegeten. Na het eten lekker lang in bad, tanden poetsen, nog even tv kijken, stoeien en dan naar boven voor een laatste verhaaltje. Uitgeput en voldaan lagen om 20.00 alle kinderen in bed.

Het is zo bijzonder om met een gezin mee te lopen. Je maakt alles van dichtbij mee, ook de ruzies, huilmomenten, knuffels en grapjes. Je komt heel dichtbij en zit er middenin. Het resultaat is een hele pure en echte reportage waar het gezin en hun gevoel voor elkaar centraal staat. Geen geposeerde situaties, maar spontaan en helemaal zoals het gezin is. Lieve Jade en Ingo bedankt dat ik zo dicht bij jullie mocht zijn. Geniet van jullie prachtige gezin!


bottom of page