top of page

WERKWIJZE SHOOTS

Voorafgaand de fotoshoot

Leuk dat je een fotoshoot wil boeken! Het begint bij het zoeken van een datum. Stuur mij een mailtje met welke periode of data jouw voorkeur heeft, en dan kijken we samen hoe dat gepland kan worden. Houdt er bij je planning rekening mee dat de fotoshoot zelf ongeveer 1,5 a 2 uur zal duren.

 

Vervolgens gaan we de ideeën en de sfeer bespreken die jij graag op de foto wil hebben. Worden het zakelijke portretten, gestylleerde fashion foto's of juist spontane foto's? Daarna bespreken we kort de kleding. Een goede outfit zal de foto absoluut een boost geven. Ik stuur je via de mail ook wat tips toe over de kleding. 

 

Kom je met kinderen, denk dan aan attributen of leuke accessoires om de aandacht te trekken, of die je bijzonder vindt om ook op de foto te zetten.

En een helpende hand bij de kinderen is ook altijd fijn!

 

 

Tijdens de shoot

De shoot vindt in ongedwongen sfeer plaats. Ik probeer de foto's zo spontaan mogelijk te houden en iedereen een goed gevoel te geven.
Voor kinderen geldt; willen ze niet meer, dan nemen we een pauze of is de fotoshoot afgelopen. Aan de shoot moet iedereen een fijn gevoel over houden, dus geen geforceerde glimlach terwijl iedereen er eigenlijk genoeg van heeft.

 

 

Na de shoot

Binnen twee weken na de shoot ontvang je 2 mailtjes van mij.

De eerste met een kleine selectie foto's. Dit zijn web-bestanden op webformaat met mijn logo erop. Deze zijn te gebruiken voor op het web of voor jezelf maar zijn niet geschikt om af te drukken. Leuk om op Facebook te zetten of naar je familie te appen.
Het tweede mailtje bevat mijn selectie met onbewerkte foto's. Op basis van deze foto's kun je je bestelling doen.

Dit kunnen afdrukken zijn of aankoop van de digitale bestanden. Beiden worden zorgvuldig bewerkt.

 

Tot zover de werkwijze even kort uitgelegd.

Heb je nog verdere vragen, neem dan contact met mij op!

bottom of page